Kontakt

SKIPASS TRAVEL d.o.o.
Borovška cesta 95
4280 Kranjska Gora

 

Skipass Hotel & Restaurant
Koroška ulica 14c
4280 Kranjska Gora

Tel.: 04 582 10 00
Fax: 04 582 10 14

 

Koordinati:

Širina: 46° 29.233'

Višina: 13° 47.224'


PETROL Hrušica
Tel.: 04 586 15 31


e-pošta: info@skipasstravel.si

Hotel Skipass

Družinski Skipass Hotel vas pričakuje na sončni strani Julijskih Alp, ob robu Triglavskega narodnega parka, v osrčju mondene Kranjske Gore in neokrnjene narave ter v neposredni bližini smučišča Kranjska Gora.


Hotel  je utelešenje topline, prisrčnosti in gostoljubnosti. Moderna podoba, vrhunsko udobje, prijaznost in odlična kulinarična doživetja so odlike našega hotela, ki svojim cenjenim gostom ponuja le najboljše.


Hotel stoji sredi smučarskega središča, ki ga obdajajo vsemogočne Julijske Alpe in zasneženi vrhovi Vitranca, Prisanka, Razorja, Tromeje in Višarij. Je idealno izhodišče za pohodništvo v vseh letnih časih in zimsko smučanje ter popolna kombinacija za aktivne dopustnike, ki iščejo naravo, užitek, wellness in zabavo.

Odlična lokacija modernega hotela vam ponuja nešteto možnosti, kam se odpraviti na izlet, omogoča vam smučanje v Sloveniji, pa tudi v Avstriji in Italiji; smučarske vozovnice za vsa bližnja smučišča lahko kupite kar v hotelu!

 

Popolnoma nov Skipass Hotel v Kranjski Gori je bil dokončan decembra 2012. Hotel je lociran v osrčju Gornjesavske doline s pogledom na mogočne vrhove Julijskih Alp in s čudovitim razgledom na smučarske proge Kranjske Gore! Svojim gostom ponuja tako zasebno kot tudi javno parkirišče z več kot 40 parkirnimi prostori. Hotel na Koroški ulici 14c je od smučišča oddaljen 300 m, od središča Kranjska Gore pa 200 m; pred hotelom je tudi glavna avtobusna postaja. Hotel razpolaga z desetimi različnimi sobami, recepcijo, lastno a la cart restavracijo in barom.

V hotelu imajo prostore Zobozdravstvo Fabjan, Lepotna kirurgija Fabjan in turistična agencija Skipass Travel, v kateri tako gostom hotela kot tudi zunanjim obiskovalcem nudijo prodajo smučarskih kart za Kranjsko Goro ter italijanska in avstrijska smučišča. Agencija zagotavlja: transferje do smučišč, hotela in bližnjih letališč; vodene izlete po Sloveniji; smučarsko šolo; izposojo lastne smučarske opreme; rent a car Budget. Prijazno osebje vam je seveda tudi na voljo za vsa vprašanja in informacije glede hotela, možnosti smučanja in pohodništva ...

Hotel in restavracija sta od 23.10. do 30.11. 2018  sta ZAPRTA