Kontakt

SKIPASS TRAVEL d.o.o.
Borovška cesta 95
4280 Kranjska Gora

 

Skipass Hotel & Restaurant
Koroška ulica 14c
4280 Kranjska Gora

Tel.: 04 582 10 00
Fax: 04 582 10 14

 

Koordinati:

Širina: 46° 29.233'

Višina: 13° 47.224'


PETROL Hrušica
Tel.: 04 586 15 31


e-pošta: info@skipasstravel.si

Sobe

Nov in vrhunsko oblikovan družinski hotel razpolaga s tremi vrstami sob: s šestimi superior sobami z balkonom, z dvema standardnima dvoposteljnima sobama in z dvema deluxe suitama za štiri osebe. Vse sobe so opremljene nadstandardno. Iz njih se ponuja osupljivo lep pogled na okoliške Alpe, Kranjsko Goro in smučišče.

 

Privoščite si oddih v hotelu Skipass! Naberite si novih moči, razvajate svoje brbončice v naši a la cart restavraciji, udeležite se naših športnih in rekreacijskih izletov in sprostite se od napornega vsakdana v našem baru ob kozarcu vrhunskega vina.

 • Standard

  Naše moderne in udobne standardne sobe so kot nalašč, da si privoščite počitek  po napornem tednu, da si naberete novih moči in uživate v zasebnosti.

   

  SPECIFIKACIJA: Velikost 23,50 m², zakonska postelja širine 180 cm, raztegljiv kavč, mini bar, tuš, sef, telefon, sušilec za lase, radio, paket za osebo higieno, stranišče, kopalnica, ogrevanje, copati, satelitski program, kabelski program, TV z ravnim zaslonom, zvočno izolirane sobe, lesena tla/parket, jutranje bujenje, garderoba, pisalna miza, pogled na gore, možnost postrežbe v sobi.

 • Superior

  Ubežite napornemu mestnemu vsakdanu, zadihajte v naravi in se spočite v nadstandardno opremljeni superior sobi v hotelu Skipass. Vse sobe imajo pogled na kranjskogorsko smučišče in mogočne vrhove Julijskih Alp.

   

  SPECIFIKACIJA: velikost 29,50 m², zakonska postelja širine 180 cm, raztegljiv kavč, mini bar, tuš, sef, telefon, sušilec za lase, balkon, radio, paket za osebo higieno, stranišče, kopalnica, ogrevanje, copati, satelitski program, kabelski program, TV z ravnim zaslonom, zvočno izolirane sobe, lesena tla/parket, jutranje bujenje, garderoba, pisalna miza, pogled na gore, pogled na smučišče, možnost postrežbe v sobi.

 • Deluxe Suite

  Luksuzna suita vam ponuja vse, kar si poželi vaše srce in je sestavni del nepozabnega oddiha v našem hotelu.


  SPECIFIKACIJA: Velikost 55,50 m², zakonska postelja širine 180 cm, mini bar, tuš, sef, telefon, sušilec za lase, radio, paket za osebo higieno, stranišče, kopalnica, ogrevanje, copati, satelitski program, kabelski program, TV z ravnim zaslonom, zvočno izolirane sobe, lesena tla/parket, jutranje bujenje, garderoba, pisalna miza, pogled na gore, možnost postrežbe v sobi, dodatno stranišče, dnevna soba z raztegljivim kavčem z jedilnico in manjšo kuhinjo ter ločeno spalnico, balkon.